dilluns, 16 d’abril de 2012

Jornades Atletisme 2012

L'atletisme és un esport que consisteix en la realització de diferents proves d'objectius i activitats diferents. Es poden classificar en 3 apartats:curses, concursos (salts i llançaments) i proves combinades (heptatló i decatló) reglamentats per l'Associació Internacional de Federacions de atletisme, (IAAF per les seves sigles en anglès).
El mot atletisme prové de la paraula grega "athlon" que significa lluita, competència, combat o similars.
L'atletisme és un dels pocs esports practicats de forma tradicional mundialment, tant en l'àmbit aficionat com en el transcurs de nombroses competicions de tots els nivells. La simplicitat i els pocs mitjans necessaris per a la seva pràctica expliquen en part aquest èxit. Els primers vestigis de concursos atlètics es remunten a civilitzacions antigues.
Els Jocs Olímpics són la prova internacional més coneguda. Se celebren cada quatre anys des de 1896 i l'atletisme és la disciplina més important en ells. 

La ZER BAix Montseny celebra aquesta jornada un cop a l'any i els alumnes participen de diverses proves: 
salt d'alçada, llançament de pes, salt de llargada, llançament de javelina, 100 metres llisos, 400 metres llisos, 400 metres llisos... 
De cada prova hi va haver tres classificats amb un diploma de reconeixement per la posició finalista i tots els alumnes van rebre una medalla per la capacitat d'esforç i superació personal demostrada a les proves. 
Agraïm a en Bruno, el mestre d'educació física, la seva dedicació i esforç per organitzar i preparar una jornada com aquesta. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada